Nincs megjeleníthető tartalom

A böngészési élmény fokozása, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk.
A tájékoztatót ide kattintva elérheti: Adatkezelési tájékoztató

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Főzzünk együtt egészségesen!

Program

Kezdés: 2018. 10. 27.

ÖSKÜ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA által
az EFOP 1.5.2-16-2017-00010 sz. pályázat EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ programjai keretében
főződélutánokat szervezünk ahol összegyűjtött receptek alapján készítünk ételeket az alternatív étrendet követőknek és mindenkinek, aki szeretne megismerkedni számos gasztronómiai újdonsággal.

Készítünk:

  •     Laktózmentes
  •     Gluténmentes
  •     Cukormentes
  •     Minden mentes
  •     Koleszterinszegény
  •     Paleolit
  •     Vegán ételeket

A főződélutánok keretében szeretnénk ötleteket, megoldásokat kínálni azoknak, akik valamilyen alternatív étrendet követnek
A főződélutánok időtartama kb. 3 óra. 
Nem bemutató jellegű: közös előkészítés, főzés, kóstolás.
A programok alkalmával lehet recepteket böngészni, receptfüzetek, könyvek rendelkezésre állnak.
Növénycsíráztatást is tervezünk.
Néhány alkalommal gastroblogger meghívását tervezzük.
Az első klubfoglalkozás időpontja:
A pályázat által biztosított eszközök átadása, az egészségmegőrző programok ünnepélyes megnyitása.

2018.október 27. /szombat/  15 órától
Helyszín: IKSZT

A menü, amit elkészítünk: gluténmentes ételek

  • Chia puding
  • Pizzás csiga
  • Tonhal saláta

Minden érdeklődőt szeretettel várunk programunkra.
A részvétel ingyenes.
Vegyél részt programjainkon, légy Te is az Egészségklub tagja!

Az egészséges életmód, a cukormentes, laktózmentes, gluténmentes vagy paleolit táplálkozás követőinek tábora folyamatosan növekszik, hiszen az ésszerű, helyes étrend hozzájárul a jobb közérzethez, a betegségek megelőzéséhez, segíti az ideális testsúly kialakítását és megtartását, akár a már beteg emberek egészségét is visszaadhatja.
Sajnos sokan vannak olyanok is, akik valamilyen kialakult betegség miatt kénytelenek hanyagolni bizonyos alapanyagokat, azonban a tiltólistás hozzávalók ellenére a finom ízekről és az evés élvezetéről senkinek sem kell lemondani.

PLAKÁT:

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!