Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Kamion Klinika

Szolgáltatás

A Simon és Társai Kft. tíz éves nemzetközi szállítási múlttal, 2000 januárjában kezdte meg a sérült kamionok és pótkocsik javítását. Az ipari területen felépített összesen 456m2 alapterületű műhelyekben végzik 10 fővel a helyreállítási- és szervizmunkákat. A Kft. szolgáltatásai közé tartozik járművek műszaki vizsgára való felkészítése és vizsgáztatása, karosszériajavítás és alvázegyengetés Josham- rendszerrel, fényezés, üvegszálas javítás, spoilerek gyártása.

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt Prémium kategóriás javító partnerei, valamint szerződésben állunak még: az Uniqua Biztosító, Generali-Providencia Biztosító, Groupama Garancia Biztosítóval. Elintézik karambolos gépjárművek kárfelvételét, biztosítási ügyintézését, javítási kalkulációt készítenek Audatex rendszerrel.

Biztosítási kárrendezés esetén, ha a tulajdonosi nyilatkozat kedvezményezettje a Simon és Társai Kft., akkor csak az ÁFA - CASCO biztosítás esetén az önrész - megfizetése után vehető át a javított jármű.

Vállalják műszaki hibás járművek mentését, javítását. Telephelyükön járművek őrzött tárolását is biztosítják.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!