Nincs megjeleníthető tartalom

A böngészési élmény fokozása, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk.
A tájékoztatót ide kattintva elérheti: Adatkezelési tájékoztató

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Eszközbeszerzések támogatása az Ösküi Kertbarátok rendezvényeihez

Populáris hír

Pályázati tájékoztató...

Pályázati tájékoztató!

A „Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek javítása című pályázati kiírásra, az FCA-KP-1-2020/3-001355 azonosítószámon, „Eszközbeszerzések támogatása az Ösküi Kertbarátok rendezvényeihez „címmel benyújtott pályázatunk megfelelt a pályázati kiírásban meghatározott tartalmi értékelési szempontoknak, ezért az

Öskü Községi Kertbarátok Egyesülete 999 740 Ft, azaz kilencszázkilencvenkilencezer-hétszáznegyven forint támogatást nyert el!

Ennek a pályázatnak a segítségével szervezetünk olyan beszerzéseket tud megvalósítani, amelyekkel lehetővé válik,hogy rendezvényeinket bármilyen időjárási viszonyok között is megtartsuk.Az események minőségi fejlesztéséhez szükségesek a beszerzendő eszközök is,ezeket az István utca végén a saját tulajdonunkban lévő szabadidő parkban rendszeresítenénk, melyek a következők: 8db összecsukható rendezvényasztal+32db ö.cs. rendezvényszék, 2db napelemes lámpa távirányítóval és 1db tűzálló sátor viharvédelemmel.

Magyarország Kormányának a Magyar Falu Program keretén belül nyújtott támogatása a településünket is vonzóbbá, komfortosabbá teszi, és a helyi közösségek megelégedésére szolgál.

Harnos László Elnök
Öskü Községi Kertbarátiok Egyesülete

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!