Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Ösküi Kertbarátok Szabadidőpark Fejlesztése

Populáris hír

Pályázati Tájékoztató

Pályázati Tájékoztató

Az Öskü Községi Kertbarátok Egyesülete sikeresen pályázott a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület – Civil Szervezetek közösségépítő tevékenységét erősítő beruházások, programok támogatása céljából, VP6-19.2.1.-7-3-17 című felhívás során és elnyert:

916 346 Ft támogatást.

(A pályázat : 3087168690 iratazonosító számú , 1954470336 számú projekt)

„Ösküi Kertbarátok Szabadidőpark Fejlesztése”

A fejlesztés célja a kertbarátok tulajdonában lévő ingatlanokon (hrsz.: 1164, 1164) szabadidőpark kialakítása, létrehozása,valamint a parkban pihenésre szolgálótárgyak, és a park használatához, karbantartásához szükséges eszközök beszerzése. A pályázat során 2 db mozgatható kerti kiülő, 2 db mozgatható grillező, szalonnasütő, önjáró fűnyíró és fűkasza került beszerzésre.

A projekt megvalósítása során rendezvény megtartását is tervezzük, melynek célja, hogy a gyermekek számára segítséget nyújtsunk a kertészeti ismeretek megszerzésében. A program a „Kertészkedj okosan!„ rendezvény-címet kapta, melyet augusztus 10.-én tervezünk megvalósítani.

Együttműködési megállapodások megkötésével biztosítjuk, hogy a szabadidőpark szolgáltatásai az eszközökkel együtt mások számára is elérhetők legyenek.

Így helyi partnerségek alakulhatnak ki különböző közösségek között.

 

Harnos László Elnök Öskü Községi Kertbarátok egyesülete

Képtalálat a következőre: „magyarország kormánya logo”    Bakony és Balaton    

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!