Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Időpontfoglalás oltásra

Közszolgálati hír

Hivatkozás

Mostantól már minden még nem beoltott tud interneten időpontot foglalni az oltására

Mostantól már minden még nem beoltott és érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten időpontot foglalni az oltására.

Az online időpontfoglalóban jelenleg Sinopharm és AstraZeneca vakcinákra lehet oltást foglalni.

Időpontfoglaló elérhetősége: 

Fontos, hogy az oltásra regisztráltak tudnak időpontot foglalni, tehát ha még nem regisztrált első lépésként a következő linken tegye meg.

Videós segítség az időpontfoglaláshoz:

Az időpontfoglaló kezelése nagyon könnyű, a TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak. Majd kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen és ott melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást. Fontos tudni, hogy mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható. A foglalásnál érdemes arra is gondolni, hogy az egy hónap múlva esedékes második oltást is ugyanazon a kórházi oltóponton fogja megkapni, ahol az elsőt. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, sőt az oltás előtti nap emlékeztető emailt is kap. A foglalás visszaigazolása ki is nyomtatható.

Forrás, több információ: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/nyitva-van-az-online-idopontfoglalo-az-oltasra-

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!