Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Depónia változás tájékoztató

Közszolgálati hír

E-mail

Telefon

Cím

2017. január 1-től az alábbi változtatásokat vezeti be a hulladékszállítással kapcsolatba...

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a Depónia Nonprofit Kft. 2017. január 1-től az alábbi változtatásokat vezeti be a hulladékszállítással kapcsolatban:

 

1.    Az idei évben díjmentesen 8 db zöldhulladék elszállítására jogosító matricát juttatunk el jelen számla mellékleteként, mely 2017. évben használható fel a Közszolgáltató által meghirdetett gyűjtési napokon áprilistól novemberig. Azokat a már megszokott elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük alkalmazni (110 literes zsákra vagy 50x70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra

 

2.   A korábban rendszeresített, megvásárolható zöldhulladék matrica új megjelenéssel kerül forgalomba, a szolgáltatás az 1. pontban leírtak szerint történik.

 

3.   Az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldünk a 2016. IV. negyedévi számlával együtt, melyet a hulladékgyűjtő edény oldalára kérünk felragasztani jól látható helyre. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Az az ingatlantulajdonos, aki nem rendelkezik matricával, a nyilvántartásunkban nem szerepel, ennek következtében nem fizet díjat, így a hulladékgyűjtő edényének tartalma 2017. március 1-től nem kerül elszállításra!

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy sorszám alapján a jogosultság ellenőrizhető, az ezzel való visszaélés esetén szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edényrongálás, az edény űrméretével nem egyező matrica, stb.) kérjük, hogy a lent található elérhetőségeinken jelezze felénk.

 

Egyéb információk:

A korábban vásárolt kék színű, Depónia feliratú zsákok és megvásárolt zöldhulladék matricákkal ellátott megfelelő méretű zsákok és kötegek a továbbiakban is elszállításra kerülnek.

 

Ügyfélszolgálataink:

 

Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Sörház tér 3.

Előzmény: https://osku.hu/index.php?p=adatlap&kategoria=kozszolgalati_hir&id=3607

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!