Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Öskü Önkormányzati Főzőkonyha

Közétkeztetés

 

Öskü Önkormányzati Főzőkonyha
8191 Öskü, Mecset utca 3.
Tel.: +36 88 876 822
Fax.: +36 88 876 544
Mobil: +36 70 335 3933

Étkezési térítési díjaink 2018.09.01-jétől az alábbiak szerint alakulnak:

 

Bölcsődei étkezés:  400 ft
Óvodai étkezés:  450ft
Iskolai napközi :  420 Ft
Iskola menza:  330 Ft
Felnőtt :  735 Ft
Dolgozói:  735 Ft
Szociális :   380 Ft

 

 

Tóth Anita
élelmezésvezető


Önkormányzati finanszírozású konyhánkat generációk ismerik, folyamatosan figyelemmel kísérik személyi változásainkat, a lakosság szinte belelát a mindennapjainkban, a munkánkba, ezért fontosnak tartjuk, hogy az örömteli történéseket is megosszuk velük. A menzareform, a közétkeztetési törvény hatályba lépésével – melyet a média kellőképpen bemutatott – nálunk is változást jelentett természetesen, melyet már ismertettünk is a lakossággal. Kóstolási lehetőséget biztosítottunk és biztosítunk minden érdeklődőnek, főként a szülőket vártuk és várjuk, hogy a fekete betűvel írt ’a menza, csak rossz lehet ’ vélemény végre megdőljön.

Konyhánk az elmúlt egy év alatt több mint 40 000 adag ételt főzött, melyből 64% 3-14 éves korú gyermekek étkeztetése. Vendégétkezőink száma 10 % -kal megnőtt az éves statisztika alapján. Az iskoláskorú gyermekek étkezési morálja pozitív irányban változott és külön kiemelném, hogy a 6-10 éves korosztály 95 % étkezik nálunk. A közétkeztetési törvény kötelezett bennünket minden pontjának betartására, melyhez a tavalyi évben elnyert pályázat és önkormányzati önerő segítségével eleget is tettünk. A fenntartó biztosította az élelmezésvezető szakmai továbbképzését, és a megfelelő adminisztratív eszköz-hátteret a munkájához, az ellenőrző hatóságok által meghatározott rendszereket felülvizsgáltattuk.

A pályázatban meghatározott korszerűsítés és fejlesztés az élelmezésvezető irányítása alatt két lépcsőben fog elkészülni, melynek keretében az egész Önkormányzati főzőkonyha külső homlokzat-hőszigetelése, külső és belső nyílászárók és ablakpárkányok cseréje, belső karbantartó munkák, festés, komplett fűtésrendszer kialakítása, külön mérőórák (víz, villany, gáz) kiépítése, a konyha biztonságos működése érdekében az elszívó-rendszer, az öltöző és gazdasági iroda, étterem időszerű felújítása, és sok-sok állagmegóvó belső javítási munka valósult meg. Korszerű főzőüstöt, burgonyakoptatót és konyhai eszközöket vásároltunk. 

Nem állunk meg, további infrastrukturális fejlesztést tervezünk, melyet ugyancsak pályázati forrásokkal szeretnénk megvalósítani.

Minden érdeklődőt, szeretettel várunk! 

Forrás: Tóth Anita Élelmezésvezető

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!