Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Vadrózsa Ipari Zóna iparterület kialakítása

Dokumentumok

TOP 1.1.1

kedvezményezett neve: Öskü Község Önkormányzat

projekt címe: Az ösküi Vadrózsa Ipari Zóna iparterület kialakítása

szerződött támogatás összege: 353 653 347 Ft

támogatás mértéke: 100%

projekt tartalmának bemutatása:

A Vadrózsa Ipari Zóna új iparterület fejlesztésére a település déli oldalán elterülő a 077/3, 077/4 és 077/9 hrsz. területen kerül sor az önkormányzat saját tulajdonú külterületén (korábbi lőtér, gyakorlótér) zöldmezős beruházásban. A fejlesztés az ipari területhez vezető út és a terület ellátását biztosító alapinfrastruktúra kiépítése.

 Az iparterületen egy 150 m2 alapterületű irodaépület kerül kialakításra, mivel nincs a fejlesztett területen az adott funkciónak megfelelően átalakítható épület. Funkciója szerint innovációs és szolgáltatóházként működik. Az új épület lapos tetős konténerház lesz, 5 db negyven lábas konténerből összeépítve, közlekedő folyosóval, szaniterblokkal, konyhával és étkezővel. Modulszerűen bármikor hozzáépíthető újabb konténer a további igények kielégítésére.

Az iparterület üzemeltetését a projektgazda saját szervezeti erőforrásaira támaszkodva végzi, az üzemeltetési időszakra létrehozott, 100 %-ban önkormányzati tulajdonban lévő településüzemeltetésért felelős Kft-n keresztül. Alapszolgáltatások: utak karbantartása-felújítása, tisztítása, hó eltakarítása, közlekedési jelek felújítása, közműrendszer üzemeltetése, karbantartása, zöldterületek gondozása, szabad (még nem értékesített) területek gondozása, vagyonvédelem biztosítása. A kialakítandó telkeken a vállalkozások csarnoképületeket építenek. Első ütemben legalább 50 új munkahely jön létre. Veszprém megye stratégiai programjában „A térségi és a helyi gazdaság fejlesztése, foglalkoztatás bővítése a megye hagyományos foglalkoztató központjaiban illetve vidéki térségeiben” tengelynek felel meg. 

projekt befejezésének dátuma: 2021. június 30.

projekt azonosító száma: TOP-1.1.1-16-VE1-2017-00005

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!