Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek javítása

Általános tartalom

 

A képen szöveg, embléma, Betűtípus, tervezés láthatóAutomatikusan generált leírás

Pályázati tájékoztató!

A „Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek javítása című pályázati kiírásra az FCA-KP-1-2022/1-000869 azonosítószámon az „Ösküi Kertbarátok rendezvényeihez tároló faház fejlesztése” címmel benyújtott pályázatunk megfelelt a pályázati kiírásban meghatározott értékelési szempontoknak, ezért az Ösküi Kertbarátok Egyesülete 2 941 128 Ft, azaz kétmillió kilencszáznegyvenegyezer egyszázhuszonnyolc forint támogatást nyert el!

Ennek a pályázatnak a segítségével szervezetünk olyan fejlesztést tud megvalósítani, amely biztosítja a településképnek megfelelő épületet, megfelelő hőszigetelését, belső kialakítását és a villamos áram bevezetésével annak komfortosabbá tételét.

Magyarország Kormányának a Magyar Falu Program keretén belül nyújtott támogatása a településünket vonzóbbá, komfortosabbá teszi és helyi közösségek megelégedésére szolgál.

Harnos László Elnök, Öskü Községi Kertbarátok Egyesülete

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!