Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Katonai gép és harcjárművekből álló menetoszlop közlekedik!!

Populáris hír

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Katonai gép – és harcjárművekből álló menetoszlop közlekedik kiképzési céllal szeptember 23-án és 24-én, 10:00 és 13:30 óra között az ország több autópályáján.

A járművek csütörtökön Táborfalva - 5. számú főút - Örkény - M5 autópálya - M0 autópálya - M7 autópálya - 8. számú főút - Hajmáskér, míg pénteken Hódmezővásárhely - 47. számú főút - M43 autópálya - M5 autópálya - Lajosmizse – 5. számú főút - Táborfalva útvonalon közlekednek majd.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopot, ezzel is segítve annak biztonságos és folyamatos haladását.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Fotó és forrás: Magyar Honvédség facebook oldala

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!