Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Az ösküi Tasner Antal Általános Iskola, valamint az önkormányzat hivatali épületének komplex energetikai felújítása.

Általános tartalom

TOP 3.2.1

kedvezményezett neve: Öskü Község Önkormányzat

projekt címe: Az ösküi Tasner Antal Általános Iskola, valamint az önkormányzat hivatali épületének komplex energetikai felújítása.

szerződött támogatás összege: 166 112 644 Ft

támogatás mértéke: 100%

projekt tartalmának bemutatása:

Az projekt első részében az ösküi Tasner Antal Általános Iskola energetikai fejlesztése keretében 50 kWp teljesítményű napelem rendszer telepítése az épület tetejére, valamint a hagyományos gázkazán kondenzációs kazánra cserélése, nyílászárók cserélése. Ezen energetikai beavatkozások eredményeként az épület energetikai besorolása BB lesz.

A projekt második részében, az önkormányzat hivatali épületének komplex energetikai felújítása is megvalósításra kerül. A saját villamosenergia-igény kielégítésére fotovillamos rendszer, 20 kWp teljesítményű napelem rendszer telepítése megtörtént. A Hivatalban a teljes fosszilis energiahordozó alapú hőtermelő berendezés ki lett váltva, cseréje 24 kW –os levegő-víz hőszivattyúra és 2 db infrapanelre.  Az energetikai beavatkozás eredményeként az épület energetikai besorolása AA+ lett.

projekt befejezésének dátuma: 2020. szeptember 30.

projekt azonosító száma: TOP 3.2.1-15-VE1-2016-000010

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!