Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Kutya és macska ivartalanítás

Közszolgálati hír

Cím

Tisztelt Macskatartók/Ebtulajdonosok 2021. július 15-ig csütörtökig, igényüket még személyesen jelezni tudják.

Tisztelt Macskatartók/Kutyatulajdonosok!

 

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter “Felelős állattartás elősegítése” címen pályázatot hirdetett a Magyar Falu Program keretében Magyarország területén működő 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai számára a felelős állattartást elősegítő ivartalanítási programra.

A támogatás célja, hogy a lakosság számára segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására.

A pályázat keretében az önkormányzat támogatást igényelhet, hogy segítséget nyújtson a település lakóinak tulajdonukban lévő ebek, macskák ivartalanítására, veszettség elleni védőoltására és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére. 

 

Öskü Község Önkormányzat szeretné benyújtani támogatási kérelmét a Magyar Falu Program keretében meghirdetett “Felelős állattartás elősegítése” című pályázatra annak érdekében, hogy a lakosság számára biztosítsa a tulajdonukban lévő állatok (ebek, macskák) állatorvos által elvégzett ivartalanítását, veszettség elleni védőoltását, és transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését.

 

Felhívom a Tisztelt Macskatartók/Ebtulajdonosok figyelmét, hogy aki a pályázat keretében szeretne élni fentiekben ismertetett pályázatban történő részvétellel, úgy szíveskedjék igényét 2021. július 15-ig csütörtökig személyesen jelezni az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatalnál (Hétfő: 08:00-16:00, Szerda: 08:00-18:00, Kedd, Csütörtök: 08.00-16.00).

 

A pályázattal kapcsolatban bármilyen kérdés és észrevétel esetén az alábbi elérhetőségeken szíveskedjenek érdeklődni:

E-mail: [email protected]
Tel.: +3630/2961983, 0688-588560 102. m.

Segítőkész együttműködésüket köszönöm!

Öskü, 2021. július 12.

Czaltik Éva
jegyző

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!