Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Pályázati tájékoztató

Populáris hír

Cím

„Ösküi Kertbarátok informatikai beszerzése” 300 000.- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az Öskü Községi Kertbarátok Egyesülete pályázatot nyújtott be a Nemzeti Együttműködési Alap Mobilitás és alkalmazkodás kollégiuma által meghirdetett pályázati kiírásra, amely NEAG-KP-1-2021/2-000109 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba került és a támogatói döntés alapján az „Ösküi Kertbarátok informatikai beszerzése” 300 000.- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az egyesületünk rendszeresen tájékoztatja a tagokat és az érdeklődőket a korszerű kertművelésről és az időszerű szakmai és egyesületi kérdésekről, szaktanácsadással segíti a termeléshez szükséges feltételek biztosítását, valamint a tevékenységhez szükséges anyagok és eszközök beszerzését, lehetőségeihez mérten segíti a község területén adódó kertészeti feladatok megvalósulását, részt veszünk közösségi programokon, különböző előadásokat szervezünk.

Az előadások során használunk laptopot és egyéb informatikai eszközöket, de szükségünk van ezekre az adminisztrációs feladataink végrehajtásához is.

A jelen pályázat során támogatást kaptunk az irodai berendezéseink korszerűsítéséhez, ezzel elérhetjük azt, hogy a jelen kor követelményeinek megfelelő eszközeink legyenek,és az előadók igényeinek is eleget tudunk tenni, -több előadót tudunk meghívni-ezzel elősegíthetjük szervezetünk további fejlődését is.

Tevékenységünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja!

Öskü, 2021. április 22.

 

Harnos László Elnök,
Öskü Községi Kertbarátok Egyesülete

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!