Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Az új gyűjtőedény átvételi helye és ideje Öskün

Értesítés

Kezdés: 2021. 03. 10.
Befejezés: 2021. 03. 10.

Időpontok

Kezdés: 2021. 03. 10. 08:00
Befejezés: 2021. 03. 10. 16:00

Cím

logo széchenyi2020as A4 lapra.JPG

Tájékoztató az elkülönített hulladékgyűjtésről

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Kérem olvassa el az alábbi tájékoztatót arról az új hulladékgyűjtési rendszerről, amely hamarosan az Ön ingatlanát érintően is bevezetésre kerül:

A 385/2014. Kormányrendelet előírása szerint kötelező a háztartásokban keletkező hulladékot a keletkezésükkor külön gyűjteni, szelektálni, válogatni. Ehhez az alábbiakban kívánunk segítséget nyújtani.

Mi a teendő?

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ingatlantulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentes használatra biztosít szerződésenként 1 db,új tájékoztató matricával ellátott, 120 literes, kerekes gyűjtőedényt, amelybe az elkülönítetten gyűjtött (szelektív) hulladékot kell elhelyezni.

Ennek érdekében Önnek a teendője, hogy a kijelölt időpontban az edényt átvegye, a jövőben a megfelelő hulladékot abba gyűjtse, a szállítási napokon kihelyezze az ingatlana elé, valamint az edényzet állagát megóvja, és azt rendeltetésszerűen használja. 

Az új gyűjtőedény átvételi helye és ideje az Ön településén:

 

 

2021. március 10. 8:00 – 16:00

Öskü, Művelődési Ház előtti parkoló

 

Kérjük, hogy az átvételhez a lakcímkártyáját és személyazonosító okmányát hozza magával! Amennyiben az ingatlanhoz tartozó edényt nem tudja személyesen átvenni, úgy kérjük, állítson ki írásos meghatalmazást az átvétellel megbízott személy számára. A meghatalmazáshoz mintát lentebb a "Kapcsolódó dokumentumok" között megtalálja. Ha a lakcíme nem a szolgáltatással érintett ingatlanba van bejegyezve, akkor vigye magával a szolgáltatási szerződését, vagy egy hulladékgyűjtési díjról szóló számláját is.

Az új gyűjtőedényekből az elkülönítetten gyűjtött, hasznosítható hulladék a hulladéknaptár szerinti szelektív gyűjtési napokon kerül elszállításra. Arról, hogy ebben az edényben milyen hulladékok gyűjthetők, a mellékelt szórólap és az edény oldalára ragasztott tájékoztató segít eligazodni.

 

A vegyes települési hulladékot az eddig használt, meglévő edényzetében gyűjtse. Ennek elszállítása a legtöbb településen továbbra is a korábbi hulladékgyűjtési napokon történik. Ott ahol ez változik, közszolgáltatója idejében tájékoztatni fogja.

Bővebbinformációt találhat a hulladékszállítást végző közszolgáltatója honlapján: www.deponia.hu

 

Köszönjük együttműködését!

Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási
Önkormányzati Társulás

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!