Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

2020. évi hulladéknaptár

Közszolgálati hír

Cím

2020. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi az Ön településén:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2020. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi az Ön településén:

1.    Az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldünk, amit a hulladékgyűjtő edény oldalára kérünk felragasztani. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Az az ingatlantulajdonos, aki nem kap matricát, a nyilvántartásunkban nem szerepel. Akik nem szerződött ügyfeleink, azoknak a hulladékgyűjtő edényének tartalma 2020. február 1-től nem kerül elszállításra! 
2.    Díjmentesen8 db zöldhulladék elszállítására jogosító matricát juttatunk el jelen levelünk mellékleteként, mely 2020. évben használható fel. Azokat a már megszokott, elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük felhasználni(110 literes áttetsző zsákra vagy max. 50x70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra!
A karácsonyfákbegyűjtésea hulladéknaptárban megjelölt napokon (évi két alkalommal) zöldhulladék matrica nélkül történik.
3.    Zöldhulladék matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható ügyfélszolgálatainkon, továbbá a kijelölt helyeken. 
4.    A lomtalanítást házhoz menő jelleggel végezzük a 06 22/202-260 számon történt előzetes egyeztetés alapján! A bejelentés 2020. január 02. - szeptember 30. között tehető meg. A szállításokat a jelzések beérkezésének sorrendjében teljesítjük.
5.    A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhat. A Közép-Duna Vidéke Önkormányzati Hulladékgazdálkodási Társulási projekt keretében az év során kiosztásra kerülnek a szelektív hulladékgyűjtő edények, ezért az idei évben társaságunk már nem biztosít sárga zsákot a gyűjtéshez. A szelektíven gyűjtött csomagolási hulladék bármilyen áttetsző zsákban kihelyezhető továbbra is.
6.    Az év folyamán végzett hulladékszállítások időpontjait(települési hulladék, szelektív hulladék, üveghulladék, zöldhulladék) a mellékelt hulladéknaptár tartalmazza.

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edénytörés, az edény űrméretével nem egyező matrica stb.) kérjük, hogy elérhetőségeinken jelezze felénk.

Depónia Nonprofit Kft.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!