Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Centrum SE eredmények

Sporthír

Cím

250 versenyző, 352 kategóriában mérte össze tudását...

Janku Ferenc
Centrum Sport Egyesület beszámolója

A hétvégén szumó versenyen járt csapatunk, amelyen kilenc ország 250 versenyzővel, 352 kategóriában mérte össze tudását. Az Érden megrendezett viadal az utánpótlás korosztályok számára az Európa Bajnokság válogatóversenyeként, a felnőtteknek a Világjátékok kvalifikációs versenyeként került megrendezésre.

A lettek és grúzok kivételével a kilenc legerősebb európai szumó nemzet képviseltette magát az Európai Sumo Szövetség által kiemelt versenyen. Orosz, ukrán, azeri, lengyel, német, olasz, svéd, norvég versenyzők mellett 11 hazai csapat sportolói küzdöttek a dobogós helyezésekért. 

 

Az eredményeket látva kijelenthető, hogy a felkészülésünk remekül sikerült:

I. helyezett:

Gáspár Bence, Gáspár Albert, Márkus Roland

III. helyezett:

Szalay Adrián

Ötödik helyen végzett Csendes Bálint.

A bajnoki címet nyert Ösküi versenyzők közül Gáspár Bence és Márkus Roland nagyon érett módon és higgadtan versenyzett, amely már megközelítette a korosztályuk nemzetközi élbolyának mércéjét. Lehengerlő küzdelmet mutattak  ezen a napon, az ellenfeleknek esélyt sem adva a mérkőzéseken, így az aranyérem megérdemelten került a nyakukba.   

 

Bízunk benne, hogy a februári újabb bajnoki címekkel gazdagodhatnak versenyzőink.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!