Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Beiskolázási támogatás

Közszolgálati hír

Cím

Öskü 8.000 Ft beiskolázási támogatást nyújt!

2021-es: https://osku.hu/index.php?p=adatlap&kategoria=kozszolgalati_hir&id=7660

 

Tájékoztatás beiskolázási támogatásról

Tisztelt Lakosság!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy Öskü Község Önkormányzat Képviselő-testülete minden Öskün bejelentett lakhellyel és életvitelszerűen is ott lakó, általános iskolás, középfokú és felsőfokú intézményben nappali tagozaton tanuló gyermekeknek 8.000 Ft beiskolázási támogatást nyújt.
A támogatás iskolalátogatási igazolás fejében nyújtható.(Az ösküi általános iskolába járó diákoknak nem kell iskolalátogatási igazolást hozni.)
A nappali tagozatos középiskolás és felsőfokú intézményben tanuló diákok iskolalátogatási igazolását, az önkormányzatnál elhelyezett gyűjtőládába kell bedobni.

Benyújtási határidő: 2019.szeptember 25.

A benyújtási határidőn túl nem áll módunkban kérelmeket elfogadni. A támogatások kifizetése is csak a megjelölt időpontokig történik. Megértésüket köszönjük!
A támogatás kifizetésének módja:
A támogatások kifizetése készpénzben és igény esetén banki átutalással történik. Banki átutalás esetén a folyószámlát vezető bank nevét és a folyószámlaszámot az iskolalátogatási papírra kérjük ráírni. (Amennyiben az igazoláson nem szerepel a pontos lakcím, akkor azt is kérjük feltüntetni rajta.)
Kiskorú gyermekek esetében a törvényes képviselő, szülő jogosult a támogatás felvételére. Személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges.

A támogatás kifizetése:  

  • 2019. október  2.                  10-18 óráig
  • 2019. október  9.                   8-15 óráig

Ángyán Tamás
polgármester

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!