Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

FRISSÍTVE! Szigetszentmiklósi szumó verseny

Sporthír

Cím

Szép eredményeket értek el a Centrum SE birkózói

Frissítés: 05.24.

Tegnap délután jött az értesítést a Magyar Sumo Szakszövetségtől, hogy a szeptemberi Sumo Európa-bajnokságon az U14-es korosztály 40 kg-os súlycsoportjában Márkus Roland megszerezte az indulási jogot, azaz a válogatottban hazánk színeit képviselve indulhat.

Ugyanebben a korosztályban 55 kg-os súlycsoportban még Csendes Bálint is reménykedhet, mert a súlycsoport kiemelt versenyzője bokaszalag szakadást szenvedett, és ha fel is épül a nyár folyamán, nem biztos, hogy a szövetség engedélyezi az indulását. 

Előzmények: 05.22.

A hétvégi Szigetszentmiklósi szumó versenyen szép eredményeket értek el a Centrum SE versenyzői


Gáspár Bence két korosztályban is elindult (gyerek és U12) és mindkettőben bajnok lett, míg Simon Domokos U12-ben második helyen végzett.
Az U14-es korosztály számára a magyar bajnoki cím elnyerése volt a cél. Márkus Roland remek küzdelemben szerzett ezüstérmet az Országos Bajnokság döntőjében, Jámbor Kristóf pedig az 55 kg döntőjében magabiztosan szerezte meg a bajnoki címet. Ezzel a szerepléssel mindkét versenyzőnk nagyot lépett a válogatott cím megszerzése felé.
Az U14-es korosztály számára válogató versenyt tartottak, itt kizárólag az Európa-bajnokságra való kijutás volt a tét. 65 kilóban Nagy Gergő ezüstérmet szerzett, míg a 75 kg-os Andorkó Levente a bronzérmet vihette haza, így mindkét versenyzőnk számára megmaradt az esély az EB szereplésre.
 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!