Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

BakonyRUN Öskün

Program

Kezdés: 2018. 11. 17.

Hosszas tervezés után 2016. decemberében indult útjára a BakonyRUN akadályfutó verseny sorozat, melynek első futama 2017.04.30-án a Bakony szívében rajtolt, majd 2017.09.30.-án a Bakony egyik legmagasabb pontjára vezetett az út. 2018-ban is folytatódott a Bakony legnagyobb kihívása, 2018 tavaszán a BakonyRUN 3.0-án újra az első akadály volt a természet, valamint 2018 nyarán legyőzhették a bátor versenyzők a Bakonyt a BakonyRUN - Night Edition versenyünkön, mely Magyarország egyetlen éjszakai akadályfutó versenyeként hatalmas sikert aratott.

2018 nyarán bemutatkozott legújabb versenysorozatunk a BakonyRUN - Félmaraton, ahol nem az akadályoké a főszerep, hanem egy klasszikus bakonyi félmaratoni távot teljesíthetnek a versenyzők, de egyedülálló helyszínen és terepen. Öskü ad helyszínt legújabb sorozatunknak  és reményeink szerint hagyományt is teremtünk itt. 

Elérkezett hát az idő, hogy részese legyel egy újabb kemény kihívásnak, bebizonyíthatod, hogy nem állhat az utadba még a természet sem, egyedülálló Bakonyi helyszínen, brutális tereppel várunk.

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!