Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Beiskolázási tájékoztató

Közszolgálati hír

Cím

Öskün bejelentett lakhellyel és életvitelszerűen is ott lakó, általános iskolás, középfokú és felsőfokú intézményben nappali tagozaton tanuló gyermekeknek...

Tájékoztatás beiskolázási támogatásról

 

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Öskü Község Önkormányzat Képviselő-testülete minden Öskün bejelentett lakhellyel és életvitelszerűen is ott lakó, általános iskolás, középfokú és felsőfokú intézményben nappali tagozaton tanuló gyermekeknek 10.000 Ft beiskolázási támogatást nyújt.

A támogatás iskolalátogatási igazolás fejében nyújtható.(Az ösküi általános iskolába járó diákoknak nem kell iskolalátogatási igazolást hozni.)

A nappali tagozatos középiskolás és felsőfokú intézményben tanuló diákok iskolalátogatási igazolását, az önkormányzatnál elhelyezett gyűjtőládába kell bedobni.

Benyújtási határidő: 2018.szeptember 26.

 A benyújtási határidőn túl nem áll módunkban kérelmeket elfogadni. A támogatások kifizetése is csak a megjelölt időpontokig történik .Megértésüket köszönjük!

A támogatás kifizetésének módja:

A támogatások kifizetése készpénzben és igény esetén banki átutalással történik. Banki átutalás esetén a folyószámlát vezető bank nevét és a folyószámlaszámot az iskolalátogatási papírra kérjük ráírni. (Amennyiben az igazoláson nem szerepel a pontos lakcím, akkor azt is kérjük feltüntetni rajta.)

Kiskorú gyermekek esetében a törvényes képviselő, szülő jogosult a támogatás felvételére. Személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges.

 

A támogatás kifizetése:

2018. október 01.( hétfő)                   10-15 óráig

2018.  október  10.  (szerda)               8-18 óráig

 

Ángyán Tamás
polgármester

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!