Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Egy újabb sikerekben és megújulásban gazdag év!

Populáris hír

Öskü Önkormányzati Főzőkonyha éves beszámolója

2016 után, ebben az évben ismét elmondhatjuk, hogy sikerekben gazdag évet zárt Főzőkonyhánk.  Ahogy tavaly már olvashatták, teljes infrastrukturális fejlesztéshez és eszközök, gépek, berendezések vásárlásához kaptunk támogatást. 

A nyert összeg keretében az alábbiakat valósítottuk meg:

  • az egészséges, korszerű táplálkozást támogató technológiai fejlesztésekhez szükséges konyhai gépek, eszközök beszerzése (ide értve a beépített konyhai nagygépeket is).
  •  az élelmiszer-higiéniáról szóló szabályozásnak, valamint az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról szóló közösségi jogi és nemzeti szabályozásnak megfelelő konyhai gépek, eszközök, bútorok beszerzése
  • az élelmiszer-higiéniáról szóló szabályozásnak, valamint az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról szóló közösségi jogi és nemzeti szabályozásnak megfelelő konyhai készletek beszerzése (tálcák, edények, tányérok, evőeszközös, poharak stb.)
  • étkező, étterem bútorzatainak beszerzése, az étkező felújítása, vizesblokk kialakítása
  •  a környezetvédelmi szempontokat érvényesítő eszközbeszerzések, így pl. a szelektív hulladékkezeléshez, a sütőzsiradék külön gyűjtéséhez, veszélyes hulladék kezeléséhez történő eszközbeszerzés
  •  a konyha több mint 30 éves elavult víz és csatornahálózatának teljes felújítása
  • új csúszásmentes szabványnak megfelelő burkolatot kapott a majdnem 290 nm alapterületű teljes intézmény
  • energetikai fejlesztésünk utolsó pontjaként villanyhálózatunk, lámpatestek, kapcsolók, dugaljak komplett cseréje

Szeptember 1-jén már a modern főzőkonyha várta iskolás gyermekeinket, akik azonnal birtokba is vették.

Köszönjük a türelmet a felújítási időszakban étkezőinktől, és bízunk benne, hogy immáron három éve nagy megelégedéssel figyelik és tapasztalhatják hogy az új nem a régiről való lemondás .. ahogy a reklám is mondta régen: haladni kell a korral ..

Nem állunk meg!!! További pályázatokat figyelünk és várjuk a lehetőséget, hogy akadálymentesítéssel, udvarunk megszépítésével, térkövezéssel kapcsolatos további támogatásokat tudjunk elnyerni.

 

Köszönjük az idei évi együttműködést, a Főzőkonyha dolgozói nevében kívánunk nagyon Boldog Békés Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Új Évet!

Tóth Anita
élelmezésvezető

 

 

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!