Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Fokozott óvatossággal közlekedjen

Közszolgálati hír

A téli időjárás, a látási és útviszonyok megváltozása növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

A téli időjárás, a látási és útviszonyok megváltozása növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

Kérjük, hogy szenteljen nagyobb figyelmet arra, hogy járműve kifogástalan műszaki állapotára, különösen a világító berendezések megfelelő beállítására és működőképességére, az ablaktörlő lapátok kifogástalan állapotára.

A jól beállított futómű és 7°C fok alatt a jó minőségű gumiabroncs segítségével javul a menetstabilizálás, a kerekek tapadása, illetve jelentősen lerövidül a féktávolság vészfékezés esetén.

Amennyiben hosszabb utazásra készülne - egy esetleges hosszabb idejű kényszervárakozásra felkészülendően - készítsen be a járművébe védőitalt, élelmiszert, meleg takarót vagy ruhaneműt.

A megváltozott út és látási viszonyok miatt kiemelt figyelmet fordítsanak a járművezetésre, a sebesség helyes megválasztására, legyenek türelmesebbek és körültekintőbbek.

Ködös területre érve tartson nagyobb követési távolságot, a tompított fényszóró használata mellett alkalmazza a ködlámpát is. Amennyiben a ködlámpa használata már szükségtelen, annak kikapcsolásáról gondoskodjon, ellenkező esetben zavarhatja a közlekedőket.

A járművel történő tiltott megállásra és várakozásra fokozottan figyeljenek, a jármű leállításával ne akadályozzon mást a közlekedésben.

Balesetmentes közlekedést kíván a Várpalotai Rendőrkapitányság!

A kép illusztráció!

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!