Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Újabb siker pályázat ügyben

Közszolgálati hír

Öskün, ifjúsági információs, free wifi, napelemes mobiltöltő közösségi pontok, szabadtéri fitnesspark, internet kávézó is szerepel a megvalósításra váró tervek között.

Várpalota közösen Ősivel, Ösküvel, Téssel, Jásddal és a várpalotai Búzavirág Gyermekekért Egyesülettel 500 millió Ft összegű pályázatot nyert el humán szolgáltatások fejlesztésére a térségben.

Öskün az elnyert támogatásból ifjúsági információs pontokat alakítunk ki, melynek egyik célja a fiatalok számára hasznos programok kialakítása. Többek között a településen free wifi pontokat, napelemes mobiltöltő közösségi pontokat, szabadtéri fitnessparkot és a művelődési ház volt könyvtári részének átalakításával egy internet kávézó kialakítását tervezzük megvalósítani.

A projekt másik pillére egy egészségklub kialakítása, ahol programokkal kívánunk tenni a közösség egészséges, mozgásban gazdag életmódjáért és táplálkozási szokásainak kialakításáért. A két projektelem együttes támogatása 54,6 millió Ft.

Köszönet Várpalota Város Önkormányzatának, Campanari-Talabér Márta polgármester asszonynak, azért, hogy a kistérség kistelepüléseivel közös, mindannyiunk számára fontos témákat összefogva lehetővé tette számunkra ezt az újabb fejlődési lehetőséget!

Ángyán Tamás
polgármester

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!