Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Tájékoztatás beiskolázási támogatásról

Közszolgálati hír

Cím

Öskün bejelentett lakhellyel és életvitelszerűen is ott lakó, általános iskolás, középfokú és felsőfokú intézményben nappali tagozaton tanuló gyermekeknek beiskolázási támogatást nyújt.

2021-es: https://osku.hu/index.php?p=adatlap&kategoria=kozszolgalati_hir&id=7660

 

Öskü Község Önkormányzat Képviselő-testülete minden Öskün bejelentett lakhellyel és életvitelszerűen is ott lakó, általános iskolás, középfokú és felsőfokú intézményben nappali tagozaton tanuló gyermekeknek 10.000 Ft beiskolázási támogatást nyújt.

A támogatás iskolalátogatási igazolás fejében nyújtható be.(Az ösküi általános iskolába járó diákoknak nem kell iskolalátogatási igazolást hozni.)

A nappali tagozatos középiskolás és felsőfokú intézményben tanuló diákok iskolalátogatási igazolását, az önkormányzatnál elhelyezett gyűjtőládába kell bedobni.

Benyújtási határidő: 2017.10.13.

A támogatás kifizetésének módja:

A támogatások kifizetése készpénzben és igény esetén banki átutalással történik. Banki átutalás esetén a folyószámlát vezető bank nevét és a folyószámlaszámot az iskolalátogatási papírra kérjük ráírni.

Kiskorú gyermekek esetében a törvényes képviselő, szülő jogosult a támogatás felvételére. Személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges.

A támogatás kifizetése:

2017. 10.18.( szerda) 8-18 óráig
2017-10.25. (szerda) 8-15 óráig

A kép illusztráció!

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!