Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Értesítés!

Közszolgálati hír

Az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal nyári igazgatási szünet okán zárva tart 2017. augusztus 7. és 2017. augusztus 20. közt. 

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal
nyári igazgatási szünet okán zárva tart 2017. augusztus 7. és 2017. augusztus 20. közt. 
A nyári zárva tartás a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdése alapján a közös hivatalt alkotó képviselő-testületek hozzájárulásával történik, melyre a szabadságok kiadása miatt van szükség. Az igazgatási szünet időtartama alatt a Hivatalban az ügyfélfogadás az alábbiak szerint történik: az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal Öskü székhelyén az igazgatási szünetben minden hétfő és szerdai napon 9.00 órától 15 óráig a Hivatalban az ügyintézés ügyelet tartása mellett valósul meg. Az igazgatási szünet idején a Veszprém Megyei Kormányhivatal Várpalotai Járási Hivatalának ügysegédje sem tart ügyfélfogadást. Járási Hivatalt érintő ügyekben a Várpalotai Járási Hivatal Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. szám alatt várja ügyfélfogadási időben az ügyfeleket. Augusztus 21-én (hétfőn) ismét a megszokott ügyfélfogadási rend szerint várjuk kedves ügyfeleinket.

Együttműködésüket köszönjük!

Borteleki Istvánné sk.
jegyző

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!