Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Lakossági fórum tartott Ovádi Péter

Közszolgálati hír

Cím

Ángyán Tamás polgármester két elnyert pályázat tartalmát ismertette a fórumon megjelent hallgatósággal.

Május 29-én délután 17.30-kor lakossági fórumot tartott Öskün a Művelődési Házban Ovádi Péter a Fidesz 1.sz. választókerületi elnöke és Ángyán Tamás polgármester. A fórum témája az Öskün megvalósuló fejlesztések voltak.
A résztvevőket először Ovádi Péter tájékoztatta az elmúlt két év közösen elvégzett sikeres feladatairól. Kiemelte, hogy Öskün előremutató, a települést fejleszteni akaró munka folyik, és ez összhangban áll az országos elképzelésekkel is. Ángyán Tamás polgármester két elnyert pályázat tartalmát ismertette a fórumon megjelent hallgatósággal.
Még ebben az évben elkezdődik a Tasner Antal Általános Iskola és az Önkormányzati Hivatal energetikai felújítása, több mint 166 millió Ft elnyert uniós forrásból.
Szintén ebben az évben a Mecset u. 5. alatti önkormányzati ingatlanok átalakítása, felújítása kezdődhet meg, amelyben Idősek Nappali Ellátása valósul meg 2018-tól. A több, mint 70 millió Ft-os elnyert pályázati összegből az épületek felújításán túl akadálymentesítés, parkosítás, valamint egy 9 személyes kisbusz beszerzésére is sor kerül.

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!