Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Farsangi Hagyományőrző

Populáris hír

Cím

Szombaton (2017.02.11.) került megrendezésre Öskün, a XV. Farsangi Hagyományőrző Délután.

Az érdeklődőket most is, mint minden évben, színes programokkal várták a szervezők. A farsang alkalmából megrendezett esemény itt is a tél búcsúztatását vette célba. Bizonyos, hogy sikerült is elűzni az Ösküieknek a hideget és a telet, hiszen a hely tele volt emberekkel.

A Forrás Népdalkör és Hajnal Citera Együttes műsora után Gyapay Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke nyitotta meg a rendezvényt. Kicsik, nagyok, fiatalok és idősek egyaránt megtalálhatták a számukra érdekes programokat. Láthattuk a Napsugaracskák óvodás és a Gyöngyszemek gyermek néptánc csoport bemutatkozását. Ehettünk finom házi,lekváros fánkot, melyet nagymamáink készítettek ott helyben, a recepteket megosztották az érdeklődőkkel. Nézelődhettünk a csodálatos kézműves vásárban, a Ki miben mester? című hajmáskéri kiállítást Dancsó Valéria, a hajmáskéri művelődési ház vezetője nyitotta meg, gyönyörködhettünk a falvédő kiállítás mesés darabjaiban is. Meglepetésként színpadra állt a várpalotai Cserregő Néptáncegyüttes utánpótlás csoportja is. A visszajelzések alapján is azt mondhatjuk, hogy igazán sikeres és élményekben gazdag délutánban lehetett részünk.

Fotó: Pavlényi Enikő

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!