Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Szerzői jogok

Jelen webhelyet (továbbiakban Oldal vagy Platform), a hozzátartozó aloldalakat és aldomaineket a láblécen megjelenő jogi személy (önkormányzat vagy szervezet, továbbiakban Üzemeltető) üzemelti és rendelte meg az Útirány Webmédia Bt.-től.
Az Oldal tartalomszolgáltatója és technikai kivitelezője az Útirány Webmédia Bt. (továbbiakban UiWeb vagy Útirány Webmédia).
Mivel a teljes adatközlés és adatfeldolgozás - a beépülők kivételével - az UiWeb rendszerein keresztül történik, a nyilatkozatot az Útirány Webmédia teszi.

A webhelyen (továbbiakban platform) található tartalom (szöveg-, kép-, videóanyag túlnyomó része), technológia és működési elv (teljes része) az Útirány Webmédia Bt. és/vagy az Üzemeltető szellemi tulajdona. A máshonnan származó információk, adatok megjelenítése, továbbközlése módosítatlanul, a forrás megjelölésével történik amennyiben azt a forrás feltételei igénylik, de kivétel nélkül a feltételek betartásával.

Az Üzemeltető és az UiWeb fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Platformhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar szerzői jogi törvények védik.

A Platformon található cikkekből és más adatlapok tartalmából való szövegek idézése, és képek beillesztése kizárólag a forrás megjelölésével és hivatkozás megjelölésével történhet más oldalra!

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Üzemeltető és/vagy az UiWeb követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az Üzemeltető és/vagy az UiWeb pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Amennyiben szerzői jogi kifogással szeretne élni, vagy nem ért egyet a Platformon megjelenő információk szerzői jogi követeléseinek a megvalósításával, vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek valamenyikén!

Minden a Platformon megjelenő információ az Üzemeltető jóváhagyásával kerül nyilvánosságra!

Elérhetőségek

Az Üzemeltető elérhetőségeit és más adatait megtalálja a fenti menüben!

Az UiWeb elérhetőségei és más adatai

Név: Útirány Webmédia Bt.
Székhely: Székesfehérvár
Telefon: +36 20 2111 888
E-mail: [email protected]
Cégjegyzékszám: 07-06-015707
Adószám: 24921532-1-07

Szerzői jog védelem

Általános szerzői joggal kapcsolatos kérdésekben az SzTNH Ügyfélszolgálati Osztály
áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:
1054 Budapest, Akadémia u. 21.
Telefon: +36 1 474 5561, Fax: +36 1 474 5534
Ingyenesen hívható szám: +36 80 345 678
E-mail: [email protected]

Szerzői Jogi Főosztály
1054 Budapest, Garibaldi u. 2.
Telefon: +36 1 474 5961
Fax: +36 1 474 5965
E-mail: [email protected]

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!