Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Szelektív hulladékgyűjtésről ösküieknek

Populáris hír

Tisztelt Ösküi Lakosok!

Összefogással pozitív eredmények érhetők el, ez látszik a DEPÓNIA Nonprofit Kft. adataiból is. Már a tavalyi évben is sokkal több szelektíven gyűjtött szemetet adtunk le újrahasznosítás céljából, az idei évben pedig a decemberi adatok nélkül is látszik az újabb növekedés. Elismerés illet mindenkit, aki háztartásában minden nap szem előtt tartja, hogy a környezetünk védelmében mi magunk tehetjük a legtöbbet. KÖSZÖNET ÉRTE!

Hulladék típusa 2014, 2015, 2016 január-november Települési vegyes hulladék 446.043 Kg, 477.383 Kg, 481.905 Kg, Szelektív hulladék 1.556 Kg, 3.661 Kg, 4.596 Kg,

Sokan komposztálnak, segítik az iskolás gyerekek őszi papírgyűjtési akcióját, az iskolások és az óvodások műanyagpalack gyűjtését, elhozzák az üveget és a felesleges ruhaneműt a gyűjtőhelyre, és a tavaszi szemétszedési akcióban is eredményesek voltunk. Egyre tisztább a falu a lakosságnak, az önkormányzatnak és a civil szervezeteknek köszönhetően. Jó érzés ezt látni, és ígérem, hogy továbbra is keressük azokat a lehetőségeket, amellyel lakóhelyünket még otthonosabbá tehetjük. Az iskolában továbbra is vállaljuk, hogy tároljuk a behozott műanyag palackokat, és egy tanévben 2x elszállíttatjuk.

A 2017-es évre játékot hirdetünk azoknak, akik rendszeresen szelektíven gyűjtik a hulladékot. Aki minden hónapban lefényképezi magát a háza elé kitett zsákkal, és a fényképet eljuttatja a későbbiekben közzétett címek valamelyikére, azok között értékes jutalmat sorsolunk ki a 2017-es karácsonyi ünnepélyen.

SZERETETBEN GAZDAG KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Biró Erika

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!