Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Öskü Község Honlapján

Öskü.hu Facebook oldala / mindennap.osku | Telefon: +36 88 588 560

Öskü Község

Hivatalos Weboldala

Rendőrségi Konzultációs Fórum

Közszolgálati hír

Cím

Év végi konzultációs fórum Öskün és Ősiben! 

Két település közbiztonsági helyzetének értékelésére került sor a helyi polgármesteri hivatalokban.

Zékány József r. alezredes rendészeti osztályvezető 2016. november 24-én délután Öskün, míg Székely Tamás rendőr százados, őr-járőr alosztályvezető Ősiben értékelte a település közbiztonsági helyzetét, melyet mindkét települést tekintve pozitívan értékeltek.  Beszámolóikban elismerően említették, hogy az év statisztikai adatai a korábbi év hasonló időszakához viszonyítva negatív változást nem eredményezett. 

A két rendőri vezető külön kiemelte, hogy az év végi ünnepekkel kapcsolatban fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani a településeken, és kiemelt figyelmet szentelnek kisebb boltok és üzletek ellenőrzésére. Az értékek védelme érdekében sajtóközlemények közzétételével hívják fel a rendőrök a lakosság figyelmét, míg a személyes beszélgetésekkel hasznos tanácsokat, ajánlásokat fogalmaznak meg. Az egyenruhások külön hangsúlyozták, hogy a közlekedési balesetek megelőzése és a szabálykövető magatartás kikényszerítése érdekében fokozott közlekedési ellenőrzések megtartását tervezik. Az ellenőrzések során kiemelt figyelmet fordítanak a járművek műszaki állapotára is. 

A fórum lehetőséget teremtett arra, hogy a résztvevők tájékoztatást kapjanak a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, a képzés és jelentkezés feltételeiről.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!